Vadbena klinika z Aljo Malis - potrditev vpisa







Zdrav način gibanja in življenja je lahko tisti manjkajoči člen, ki vas ločuje od življenja brez bolečin ali sreče. Dovolite, da vam občasno pošljem brezplačne videe ali članke bodisi iz mojega življenja bodisi strokovnjakov, ki jih preučujem s konkretnimi primeri in idejami. 

Novice vam bom pošiljala največ 2x - 3x mesečno. Kadarkoli se lahko s preprostim klikom odjavite od prejemanja obvestil.


 
* označuje zahtevano

Želim prejemati e-obvestila portala Vadbena klinika (podjetje Vadbena klinika d.o.o. in Alja Malis sp) s koristnimi nasveti za zdravo gibanje odraslih, otrok, nosečnic in po porodu.. Prejemanje e-obvestil je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje pa lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete. Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste vnesli ob registraciji. Prav tako lahko kadarkoli prekličete to soglasje. Več o vaših pravicah v naši politiki varstva osebnih podatkov. E-obvestila lahko poleg brezplačnih informacij o zdravem gibanju vsebujejo tudi informacije o ugodnostih, promocijah, popustih. Za namen obveščanja in neposrednega trženja z e-pošto in namene podpore pri zagotavljanju storitev poleg e-naslova, do preklica oz. zahteve po izbrisu, hranimo tudi ostale podatke, ki ste jih vnesli ob registraciji (ime in priimek). Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje.

Email Marketing Powered by Mailchimp